October 1, 2009

Happyhead


Käisin siis esimest päeva teisipäeval koolis. Toimus küll selline tutvustav osa, aga saime vähemalt aimu, mis see aasta ees ootab. Üldiselt on päris lihtne tunniplaan. Mul on ainult neljapäev selline poolhull. Kella 9-11 tunnid koolis ja siis kella 1'st 9'ni õhtul praktika salongis. Esimene selline pikk päev on siis sünnipäeval:D Aga ei saa kurta. Me Mariaga mõlemad juba pikemat aega tahtnud kooli. Muidu kaasõpilased olid kõik eriti sõbralikud ja ägedad. Kokku vist meie kursusel koos iluomadega 40, aga enamus ajast oleme pooleks jaotatud, kus siis meid a la 20 vist. Õpin siis sellist asja nagu Salon Business Managment (Hair). Põhimõtteliselt on see juuksurieriala kombineeritud koos ärijuhtimise jms-ga. Enamus meie kursuselt õpibki just seda viimast osa, mis tähendab et kõigil neil juba juuksurieriala omandatud. Neil pole siis erinevalt minust ja 6 teisest tüdrukust neljapäevast killerpäeva. Meie kursusel, kes õpivad ka juuksurieriala, ongi vist kõige rohkem tunde me koolis õpetavatest erialadest. Üldiselt on päevas paar tundi ja kolmpäev on üldse vaba, niiet mina olen igati rahul. Eks näis kas ma peale esimest neljapäeva õhtut sama rahul ja õnnelik olen:D Ahjaa, peale põhiainete võtsin siis lisaks ka Hispaania keele, mis hakkab kolmapäeviti 2-5 olema. Peale pikka ootamist saan siis minagi lõpuks seda õppima hakata:D Eks siis järgmine nädal, kui päris loengud pihta hakkavad, kirjutan lähemalt muljeid.
Enne kooli esmaspäeval käisin ka lõpuks oma NI numbri intervjuul ja tuleb välja, et ei peagi 6-8 nädalat ootama, vaid see numbrike peaks postiga järgmise nädala jooksul tulema, niiet USKUMATU aga saab ka lõpuks tööga olemas. Eriti tore, et töö juba mitu nädalat olemas, aga mingi tore väike number takitsab alustamast.
Aa ja täna saab veel üks me põhiprobleemidest lahendatud. NETT. Uskumatu, aga meile paigaldatakse täna nett. Okei me saame modemid ja asjad täna ja paar päeva läheb veel aktiveerimiseks, aga ikkagi. Me olime juba vaikselt lootust andmas ja valmis mõne internetikohviku või mäki kliendikaarti muretsema. Meie armas landloard oli nõus meid aitama ja võttis asja ikkagi enda nimele. Temal käis see 5 minutit kui meie sipelsime nagu viimased hädalised mitu nädalat, et keegi meiega nõus lepingut oleks sõlmima ilma massiivsete deposiidita. Lõpp hea kõik hea, I guess..ja landloardiga veel seoses. Otsustasid nad siiski oma mehega mulle vastu tulla ja täisremondi teha mu toas. Ehk siis tapeet kõik maha, seinad krohvida ja lagi ja ühesõnaga täismäng. Hetkel oli selline poolkooruv tapeet, mis oli üle värvitud:D Üldmuljel polnud viga, aga lähemalt vaadates..nojah, mitte just kõige kvaliteetsem viimistlus. Praegu on remont poolepeal ja loodetavasti reedel saab täiesti valmis ja laupäeval saan tagasi tuppa kolida. Hetkel peatun Maria võimsas master bedroomis, mis minu asjade tõttu mingisugust sõjalaagrit meenutab. Korista palju tahad ja paki neid asju kokku kasvõi miljonit erinvat moodi, ikkagi on mõne hullunud tädi buduaari mulje:D Igatahes pole väga viga, saame ilusti hakkama. Aa köök värviti ka eile miskipärast(NO IDEA WHY) kõige veidramat värvi. Selline kergelt türkiis sinine, mis on viimane värv mis me kööki sobib. Kaunis, ääretult kaunis. NOT. Eks elame üle või siis värmime lähiajal salaja üle:D Elame, näeme.
Täna siis veel on plaan ühe eesti tüdruku sünnipäevale minna ja algabki jälle meie nädalavahetus. Eks viimane selline, kus pole ei tööd ega kooli niiet tuleb viimast võtta. Eestlastest veel nii palju, et poleks arvanud, et neid siin nii palju. Nagu tõesti, peaaegu iga nurga peal mõni:D Enne tänast sünnipäeva pean veel ühe kirja Eesti empsile saatma ja koolis paari asja käima uurimas ja siis veel vaja majatarbeid ka koju osta. Pesupulber ootab juba nädal aega ostmist, varsti pole kelelgil meist enam midagi selga panna, aga mis teha. Oli väike majanduskriis:P Anyway niipalju siis praegu, postitan kohe kui tuba valmis, ka sellest ja ülejäänud majast/ümbrusest pilte. Niiet seniks take care ja baih!

No comments: