December 23, 2009

Home sweet home

Nädala kodus olnud. Quality time. Aga mis siis teinud-käisin Võru superklubis mädis( see viimane ei kuulu sinna kvaliteetaja hulka:d), kus oli väga veider olla. Hoopis teine tunne, kui siis kui viimati (vist suvel) käisin. Olime siis algul Ränduris, rääkisime niisama juttu ja panin teenindaja kahtlustama, et mul pole vist kõik korras. Küsisin kõigepealt Betile valuvaigistit ja seejärel Mariale siidrit, kui tavaline:D Tsikk vaatas, et okei ja muheles omaette mispeale minagi muudki teha osanud. Anyway olime siis seal natuke ja mingi aja pärast seadsime Krissuga sammud linna poole, et automaadi juurest kiirelt läbi hüpata. No kõndisime siis lõdisedes läbi ülitühja linna. Kuni kesklinnas asuva kasiinoni. Seal olid mingid hüpervinged tüübid, kellele ütleks, et Ärge palun enam peale võtke, kergelt skisod..No jõudsime siis automaadini, kus Marju helistas et hops nad hakkavad Mädi sõitma, saime ka siis sooja autoga sinna, kus olime vist alguses esimese kümne külastaja hulgas, oh joy:D Oli natuke segast ja hull õhtu. Ilma tekiilata läbi ei ajanud, aga no lõppkokkuvõttes oli päris naljakashea. See sõna kirjeldaks kõige paremini me õhtut. Muusika oli nagu ikka, mitte kõige paremate killast. Vist oli paar headparemat laulu. Aga mis seal ikka. Mingi aeg siis tuli Marial ema järgi ja viis kauged elanikud koju ära, ma panin turbosammul kodu poole ja koju jõudes olin valmis jääpurikas:D
Aga olen siis veel viimastel päevadel külastanud esivanemaid, Kadit/Maikelit ja nende hüperarmast Miat, kes on lihtsalt kõigearmsam väike printsess ja Krissut ka :) ja niisama emmega aega koos veetnud. All is good and I'm happy to be home!
Aa ja täna tegelesin ka veel kooliasjadega lõpuks, lugemisega täpsemalt. Laulsin siin marurõõmsalt paar posti tagasi, et enne Eestit kõik kooliasjad vaja ära teha, aga jah..sinna see õppimine jäigi:D Tegin kokkuvõttes vägaväga vähe ja nüüd pean vaikselt tegelema ikka. Aga aega on veel õnneks, niiet pole midagi lahti, kui ka Inglismaal alles asjad ära lõpetan. Vot ei oskagi midagi rohkem kirjutada. Hea on lihtsalt kodus olla. Need mõistavad, kes samamoodi väga pikalt eemal, siis on kodu vahepeal ikka kõigekõige armsam. Veel eriti jõulude ajal. Ei tea, kas enne pühade lõppu nüüd uuesti postitan, aga eks näis. Nautige pühi!

No comments: