November 10, 2009

Oh sweet freedom


Teisipäeva õhtu jällegi. Õigemini öö. Meie aja järgi pool üks ja Eesti aja järgi üldse pool kolm. Istume Mariaga kahekesi oma läpakatega meie loogikaköögis ja kuulame headparemat muusikat. Hea on olla:) Eriti Marial muidugi, kes särab meil siin nagu juudi jõulupuu:D Kõigearmsam on ta mul. Ei tea mis ma peale hakkaks, kui teda ei oleks siin minuga. Niiet aitäh sulle, ma olen üliüliõnnelik, et saan kõike sinuga jagada:)
Aga aitab melanhoolitsemisest:P ega ma täna siis polegi midagi väga erilist teinud. Pigem on minuga juhtunud. Päeva tippsündmusteks kujunesid siis see, kui toru, mille peal kõik riidepuud rippusid, alla otsustas kukkuda kapis, sest keegi geenius oli selle eelnevalt teibiga kinnitanud. Ja mitte mingi tavalise teibiga..aa oih, valetasin. See oli kõige tavalisema ja nõrgema läbipaistva teibiga kinnitatud. Geniaalne:D Teine tippsündmus oli, kui me Mariaga naerumaratoni köögis korraldasime ja kalapulki tahtsime praadida ning mina suure hoo ja rõõmuga niisama vastu tõmbekappi peaga pöörasin. Dumbass. Poleks nii naljakas olnud, oleks ilmselt valust nutnud, aga ei. Väike naeruteraapia ja valu läinud või siis lihtsalt tahaplaanile jäetud:D Vast enam lollimaks ei jää ja homme suurt sinist muhku otsaees ei ole. Aa muhkudest rääkides. Tulin siis ükspäev rahulikult trepist alla ja hops libisesin üle 3 astme ja käsivarrega suure laksuga vastu käsipuud. Osav. Oli valus aga puhusin peale ja elasin edasi. Marial oli aind selline nägu, et mis nüüd läbi trepi kukkus:D Läksin õhtul tööle ja öösel koristades seal avastasin et käel üks kahtlaselt suur mügarik juurde tekkinud:D Nüüd siis juba see sinakas-kollaks muutunud. Ääretult kaunis teine. Vot nii osav olen viimastel päevadel olnud. Edukas aind enese tahtmatul vigastamisel:P
Homme vaba päev ja plaan koristada ja lugeda, nothing special. Hea puhata ja lihtsalt olla natuke. Aa järgmine nädal reading week meil e. siis vaheaeg põhimõtteliselt. Heahea.
Ahjaa veel üks asi-lennupiletid ostsime ka täna ära:) Niiet maabume Eesti 15 detsember ja ära lähme 8 jaanuar. Mõlemad Mariaga ootame juba. Natuke uskumatu, et nii kaua siin Inglismaal olnud. Ei saa üle ega ümber, et kuidas aeg lendab. Aga vot niipalju siis jälle seekord, Baih!

4 comments:

Maria said...

musi sinust nunnumat enam ei ole! aga jah, naeruteraapia on kõige õigem abi halva vastu, ja naeru meil siin jagub ;D niiet all good ja aitäh, et sa oled ! (L)

S said...

http://www.delfi.ee/news/paevauudised/eesti/tallinna-jouluturg-paigutati-euroopa-edetabeli-tippu.d?id=26835399
Meenus Uk ja Tallinna jõuluturuga. Hiljuti käis just läbi meedias :P

S said...

oih, vale posti alla kommisin, aga see siis mõeldud su viimasele sissekandele

Katre said...

:D eriti vinge oleks näiteks, kui siin saksa vorstide ja asjade asemel eesti käsitöö oleks:P