September 17, 2009

Määd



Jällegi siis mitu päeva juba möödas. Panga kontost- fingers crossed et saame täna. Aga mis kõige suurem ja tähtsam uudis: ME SAIME LÕPUKS TÖÖD!:D Jei! Ja seda Gatecrasheris, mis siin üks suuremaid ja ägedamaid klubisid ja mis kõige parem- see meie kodust 1-2 minuti jalutuskäigu kaugusel. Lihtsalt perfect! Me oleme ülirahul, aind et meil selle tööle asumisega hetkel väike probleem. Nimelt pole meil sellist asja nagu National Insurance number ja hetkel ka mitte pangakontot. Õnneks üks manager sealt töölt ütles, et taotluse tõestusest(mis mulle saabus täna hommikul juba) ja pangakontost peaks piisama. Ja leidsime normaalse panga ka. Niiet loodetavasti see nv esimene tööpäev ka, me lihtalt ei viitsi enam passida. Nüüd kõik paberimajandus ka enam-vähem korras ja should be all good. Kool hakkab ka põhimõtteliselt alles 5. oktoober. Oma õpilas id saame me juba 28, kui toimub enrolling, aga kool hakkab alles nädal aega hiljem. Me majanaaber käib juba praegu koolis ja no 3 päeva nädalas toimub kool üldse. Kella 10-4 ja üks päev on poolik ka veel:D Niiet kooli peale väga ei kulugi aega, nagu me aru oleme saanud. Tal muidugi veits teine programm, niiet eks näis siis kui oma tunniplaanid saame.
Muidu käisime siis ükspäev korralikult väljas jälle. Meiega liitusid ka 3 eesti tüdrukud ja eriti hea õhtu oli. Käisime vist kokku 3 erinevas kohas ja oeh:D VÄGA MÄD. Ühesõnaga olime NATUKE purjus ka. Tantsisime Salsat(nagu WHAT?!) ja olime niisama natuke hullud ja kui koju jõudsime siis ma omas toredas olekus otsustasin niisama prügikasti voodi kõrval igaks juhuks võtta, aga kuna mul oli see prügi täis ja tol hetkel paremat mõtet ei tulnud, siis tühjendasin lihtsalt selle keset enda toa põrandat laiali:D GEENIUS. Hommikul, kui natuke ennast kogusin ja üles ärkasin, vaatasin enda tuba ja mõtlesin et mis aasta orkaan siit eile üle käis. Koristasin siis natuke ja vist 11 ajal, ajasin ka Maria üles, sest meil oli vaja postkontoris käia, mis siin eriti toredalt vara-12.30 suletakse. Venitasin siis end mingi imeläbi dušši alla ja ajasin ka Maria üles. Mainiks, et dušš ei aidanud kainenemisele no mitte üldse kaasa. Hakkasin siis juukseid föönitama ja suutsin endale fööniga vähemalt 10 korda pähe lüüa ja tekitasin endale ka vist kerge peapõrutuse seeläbi. Läksin siis oma juuste kuivatamisest tekitatud peavaluga alla ja saime Marjuga vist natuke enne 12 valmis. Kiired ja vihased nagu me too hommik olime:D Võtsin siis kaardi kätte ja üritasin üles leida kus see postkontor on ja mingi imeläbi ma isegi leidsin õige tee ja me jõudsime õigeks ajaks sinna. See oli lihtsalt kõige veidram hommik ja päev üldse. Niisama lasime mööda linna ringi nagu 2 viimast parmukest. Vähemalt ise tundisme end nii:D See oli siis eile, täna lähme Gatecrasheri staffi peole, mis tõotab sama või isegi hullem tulla. OEH. Igatahes eks ma siis järgmistest seiklustest postitan varsti jälle ja natuke pikemalt, seniks Baih!

1 comment:

Lily said...

Mul nii hea meel et mul on kaks väga väga mittte normaalset aini seal inglismaaal segast panemas:D:D:D:D must leib on varsti teeel, love u :)))))