December 25, 2010

Eesti.. not such a random trip

Istun enda toas, kus on nii hea soe. Väljas on täiesti ulmeline ilm, hetkel sajab jäite taolist asja. Jah, jäidet. Mis see on? Vihm, mis tänu eesti kohal asuvale rebelile atmosfäärile külmub enne maale jõudmist lihtsalt ära( tsiteeritud Katre entsüklopeediast). Varsti on üks suur kiht jääd taeva ja maa vahel. Aga nali naljaks, külm on! Jõulud on vähemalt ilusad selle lumega, mis on ainuke positiivne pool selle ilma suhtes. Ja pühadest rääkides ongi viimased hetkel käsil. Jõululaupäev möödus natuke suuremalt ühe vanaema pool suure ja siis veel suuremate ja siis ülisuurte söökidega. Ikka korralik nuumamise aeg on see jõuluaeg. Aga toit toiduks, hea on olla nii hubases ja koduses õhkkonnas. Ilma kinkide ja toiduta oleks ka hea. Võibolla klaasike hõõgveini oleks ainult kohustuslik..
Täna siis käisin teise vanaema juures, kus oli sama lugu. Homme on kodune päev ja plaanis teha emmega kodune spa protseduuride maraton. Awesome! Ja jällegi saab seltsiks võtta midagi kuuma..nt hõõgveini( lihtsalt näiteks..im not an alcoholic, i swear! ). Ega ausalt öeldes väga välja ja mujale kui kodu ei kipugi sellise ilmaga. Pealegi on ainult veel loetud päevad jäänud siin, oeh..
Eks näis, mis nendel päevadel teen. Ilmselt külastan kõiki kõige kallimaid ja kallistan aastavaru ulatuses ära, sest kes teab kuna uuesti jälle Eestimaa pinnale satun. Aga hea ja soe on sees, niiet reis ja jõulud on asja ette läinud, kuigi ma leian siiski et jõulud on natuke ülehinnatud. Minu jaoks isiklikult pole vaja jõule, et olla lähedastega. Ei toimi ju, et 3 päeva aastas armastad ja hoolid kõigist lähedastest ja siis ülejäänud aasta istud niisama ja ootad jälle seda "pühaaega". Olen Miss Grinchi tiitli poole teel vist nüüd oma jutuga, aga see selleks.
Polegi seekord rohkem midagi öelda, eks sündmusi ikka olnud, aga Katre aju ju teadagi töötab omavoliselt ja asjad ning sündmused, mis tähtsad, kipuvad paratamatult mul meelest minema.
Igatahes peatse ja loodetavasti mitte nii lumise ilmaga kirjutatud postini!

No comments: