May 5, 2010

Midnight marauders


Aega läks aga asja sai. Juba pikemat aega võtan hoogu, et siia midagi kirjutada. Ega midagi põnevat vahepeal juhtunud polegi. Koolis vahelduva eduga ja tööl ka harva. Eelmine nädal oli esimene fotoshoot, mille teemaks valisin haldjad jms. Homme koguni 3 tükki tänu eestiskäigule. Niiet tuleb määädkiire päev. See läbi siis saab hinge tõmmata jehuu. Loodetavasti reedel saan pildid kätte, siis mängin nendega natuke photoshopis ja viskan siia ka üles :)
Aga mis siis veel. Ei oskagi kuskilt kinni võtta. Käisime viimati suuremal peol kui oli bar crawl mis põhimõtteliselt õpilaste üritus, kus käiakse 5 erinevat klubi/baari läbi ja kõik elavad oma koolistressi välja( loe: joovad ennast vägapurju) Eile käisin kahe normaalsega normaalsel öisel piknikul. Nimelt kell 1 öösel, viina ja väikese õlle seltsis. Sain Liisu ja Tõnu memuaare kuulata hah:D Täna oli maruraske ärkvel püsida, eriti kuna hommikul kella 7 ajal otsustasid naabrid täie hooga puurima hakata. Selline tunne nagu minu toas tehtaks remonti. Jehuu. Egas midagi, mingi aeg sai uni võitu ja magasin paar tundi veel otsa. Ja nägin veidraid unenägusid ( random note ). Päeval valmistusin homseks ja soetasin täna ka uued kõrvaklapid niiet tereeeee hea heli:D success!
Suveplaanid ka olemas :) Nimelt tuleb Krissu jaanipäeval siia. Marju ja enamus teisi lähevad juunis tagasi Eesti. Õnneks paar naljanina jääb mulle ka seltsi. Mina tulen Eesti ilmselt koos Krissuga ehk siis 27 juuli. Loodetavasti saan esmaspäeval ka piletid ära osta. Krissuga nii head plaanid, et räägin nendest lähemalt, kui aeg juba ukse taga (mis see lause tähendas, ei tea nüüd väga isegi) Anyway täna avastasin veel ühe kontserti kuhu peab kohe kindlasti augustis minema. Ma lähen kasvõi üksi sinna ja laulan omaette insane in the membrane( nüüd need mõned targad pead said ilmselt aru kellest siis jutt, niiet 10 points to you!) Nii seosusetu ja rändav post tuleb mul täna et peab vist ära lõpetama. Üritan homme või lähemal ajal uuesti postitada ja korralikumalt ja piltidega siis juba ja jah. Annan hetkel siis märku, et elus olen veel siin Inglismaal ja pole maa alla päris vajunud. Kõik on hästi ja me is happy. Suvi on koheeeeeeeee uksetaga ja see motiveerib nõnda palju, et klaas on vabalt pooltäis :)Igatahes sellise poolsegase jutuga ma siis lõpetan niiet et take care ja baih!

No comments: